Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Wie wil er graag zingen??

Wie wil er meehelpen om een schola te vormen?. 

Een paar jaar heeft de G.G.Z , Joris Kapel, te Delft,  Jorisweg 2,een tijdje zonder priester moeten doen. Nu met grote blijdschap kunnen we u mede delen dat met ingang van 18 januari 2004 er weer een priester is aangesteld door de stichting G.G.Z ,die nu nog 8 keer dit jaar de H.Mis/is oecumenische viering ten behoeve van de bewoners van G.G.Z en belangstellenden zal opdragen. En voor die 8 keer zoeken wij mensen die graag hun bijdrage daar aan willen verlenen door samen een schola (klein koortje) te formeren. 

Afgelopen 18 januari waren we al met 4 schola mensen begonnen, maar liefst willen we er meer. We streven er naar om ongeveer 11 of 12 mensen bij elkaar te krijgen. Wilt u ons helpen om er voor de bewoners een feest van te maken? 

U kunt zich aanmelden bij Renee Tetteroo-van Essen, Boeroestraat 14,Delft tel 015-2135286 of e-mailen: e2egel@hotmail.com.

19 april 2024