Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Zomerfeest 2004 - deel 2

Het was een prachtig Zomerfeest! Volgens de presentatoren tijdens de Finale was het wéér beter dan vorig jaar! Zeker is dat het Zomerfeestbestuur en de grote groep vrijwilligers elk jaar weer een verrassend en vernieuwend evenement voor jong en oud weten te maken van deze Schipluidense feestweek. Populaire activiteiten komen vaak weer terug maar ook zijn er steeds weer nieuwe: de wielerwedstrijd met een bergklassement over de 'Col de Trambrug' en de Schipluidense editie van 'Life and Cooking' met metafoses zijn daar voorbeelden van. Als je de foto's van zo'n week terug kijkt is er vooral veel plezier af te lezen op de gezichten. Tijdens de wedstrijden is er natuurlijk ook de gezonde passie om te winnen aanwezig. De thema's voor de avond, met hints voor een verkleedpartij, zijn ook steeds weer verrassend. 

Zie ook: Zomerfeest: het eerste weekend en een fotoalbum.

Zomerfeest 2004 - kindermarkt... een klant!

Zomerfeest 2004 - Sjes door de vaart race

Zomerfeest 2004 - Waterspelen

Zomerfeest 2004 - Waterspelen

Enig spektakel wordt niet vermeden: zo was er een (nep) ongeluk met licht gewonden tijdens 'Life and Cooking' waarbij de Brandweer demonstreerde hoe zij op vakkundige wijze het dak van een personenauto verwijderen om de patiënt veilig te kunnen verlossen uit een beklemmende situatie.

Zomerfeest 2004 - Life and Cooking met metamorfosw!

Zomerfeest 2004 - Brandweer in actie

Op de afsluitende zondagmiddag was de 'Sjees door de vaart race' vooral een ludiek kijkspel voor publiek waarbij de strijders een nat parcours moesten afleggen.

De finale van 'Idols' die hierna volgde op het feestterrein naast de Jacobuskerk aan de BM singel was de opwarmer voor de echte finale: De artiest....

Klokslag zes uur (nou ja...) sloot het feest met de belofte van weer een nieuw Zomerfeest in 2005, maar niet voordat een tweede keer het publiek hand-in-hand het 'You never walk alone' uit volle borst meegezongen heeft: steeds weer een bijzondere ervaring!.

Zomerfeest 2004 - You never walk alone!!!

Zomerfeest 2004 - slotact.... warm was het!!

18 april 2024