Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Opvallend Midden-Delfland

Dit is de titel van een foto- en diatentoonstelling die op zaterdag 11 september 2004 werd geopend door burgemeester A.J. Rodenburg in het voormalige Kruisgebouw in Schipluiden. Vier amateur-fotografen van de Fotoclub Maasland kregen van Arti Delflandiae eerder dit jaar de opdracht het mooie Midden-Delfland te fotograferen: zij kozen voor de thema's: wonen, werken en daarnaast recreëren.

Tijdens het korte officiële deel van de opening vertelde Bert Mostert van Arti Delflandiae hoe dit project tot was gekomen. Samen met burgemeester Rodenburg werd de titel onthuld van deze opvallende tentoonstelling. Twee van de vier vrouwelijke fotografen waren aanwezig om meer informatie over de totstandkoming van de tentoonstelling te geven. In een van de kamers van het gebouwtje werd een korte diavertoning gehouden met meer opnames van het mooie Midden-Delfland. 

De vereniging komt wekelijks bij elkaar. Nieuwe leden uit de andere woonkernen van Midden-Delfland zijn natuurlijk ook van harte welkom bij de club!

De tentoonstelling werd gehouden op 11 en 12 september 2004, in het weekend van Open Monumentendag 2004. Meer foto's hier... De fotografen zijn Marscha van Beurden, Nel van der Hoeven, Gerdine Willemsen en Dineke van Wingerden.

18 april 2024