Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Skate Nieuws van Christel Sports

Skatetocht Rijnland

29 augustus is er weer een georganiseerde skate-tocht! Dit keer skaten we in het prachtige gebied rondom Leiden en Alpen a/d Rijn. Er zijn 2 afstanden van ca. 20 of 30 kilometer. Geef je wel even van tevoren op dit kan t/m 26 augustus. meer info. hierover op de site met de route beschrijving naar het beginpunt. 
Helm verplicht!!

Surf naar www.christelsports.nl en kijk onder tochten.

Trainingen 

Vanaf volgende week 18 augustus zijn er ook weer de trainingen op de woensdagavond in het Wilhelminapark in Rijswijk!! De maand augustus beginnen de trainingen nog om 19.30 uur vanaf september beginnen we om 19.00 uur. De laatste training van het seizoen is op 15 september i.v.m. vroeg donker worden!! Doordat er verschillende trainingsgroepen draaien kan er op elk nivo meegetraind worden, ook voor mensen die net van de skatecursus afkomen is het mogelijk om in een rustig tempo te trainen. Iedereen is van harte welkom, je moet alleen wel kunnen remmen! De trainingen gaan altijd door, alleen als het regent wordt er niet gereden.

2e hands skates 

Aan het eind van het skate-seizoen dat is eind september gaan alle skates bij ons weer in de verkoop, mocht je dus goede skates voor een leuke prijs zoeken, kan je deze nu al bij ons reserveren!

Christel (Sports) in actie

Friday night skate in Amsterdam

3 september gaan we skaten in Amsterdam!! Een goede voorbereiding voor de trips naar Parijs, Berlijn of Barcelona en het is ook gewoon super gezellig 3 september is het thema Dress in Red!! De Fridaynightskate start om 20.00 uur bij de Vondeltuin. Ook kan je om 19.30 bij de parkeerplaats van het Olympisch plein, bij de Febo verzamelen dan skaten we naar het Vondelpark. Voor meer info kan je ook kijken op www.fridaynightskate.com

Wintersport 2005

Natuurlijk zijn jullie nog helemaal niet met de winter bezig, maar wij zijn toch al weer druk bezig met de wintersport voor komend seizoen. Dit jaar gaan we van 4 t/m 12 maart naar Hochzillertal. De informatie van deze reis is op de site te vinden.

Mailing

Alle mensen die zich bij ChristelSports aangemeld hebben ontvangen zowel de folder (jaarlijks) als de mailing per e-mail (maandelijks). Mocht je (één) van deze niet wensen te ontvangen, dan kun je dat laten weten via een e-mailtje naar info@christelsports.nl of een belletje naar 06-20 900 908. Zorg dat je je informatie goed doorgeeft.

18 april 2024