Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

JCS - Jesus Christ Superstar

Op 3 en 4 april 2004 werd in de Hoornbloem in Den Hoorn drie maal de musical "Jesus Christ Superstar" van Tim Rice and Andrew Lloyd Webber op fenomenale wijze uitgevoerd!
Bekijk ook het fotoboek op internet.

De grote sporthal van de Hoornbloem was omgebouwd en aangekleed tot een prachtig theater met 700 zitplaatsen. Muziek, zang, dans en spel waren van uitzonderlijke kwaliteit en boeide het publiek van begin tot eind.

Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het kerkgebouw van de parochie H. Jacobus de Meerdere in Schipluiden is dit project opgezet om een financiële bijdrage te kunnen leveren aan de renovatie van het pijporgel van de kerk. De musical was een amateurproductie met ca. 130 medewerkers die werd ondersteund door professionals.

De solisten en koorleden werden na inschrijving tijdens audities geselecteerd voor de diverse rollen. Maandenlang is gerepeteerd en werd het project groter tot een volwaardige en vooral fantastische theater productie! Bekijk het fotoboek om een klein beetje van de sfeer (terug) te proeven.

Links:


The cast

18 april 2024