Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Midden-Delfland Dag 2004

Zaterdag 19 juni 2004 werd de zesde Midden-Delfland Dag georganiseerd door de Midden-Delfland vereniging en vele organisaties en personen uit het gebied Midden-Delfland. Een groot aantal activiteiten vondt plaats in alle dorpskernen van de gemeente Midden-Delfland en de buitengebieden van het gebied Midden-Delfland. Het programma op de website van de Midden-Delfland vereniging maakt dit duidelijk. Om 10.00 uur vond de opening vond plaats op de wijnboerderij in de Zuidbuurt. Vertegenwoordigers van de gemeente én het gebied Midden-Delfland ontvingen zes nieuwe Midden-Delfland wandelroutes die de werkgroep Paden van de Midden-Delfland vereniging heeft beschreven in een serie fraaie folders.

Zes nieuwe wandelroutes in Midden-Delfland

Bovendien werd er het startsein gegeven voor de sponsorwandeltocht die het doel heeft geld in te zamelen voor informatiekubussen voor Midden-Delfland. De Midden-Delfland Dag werd georganiseerd in samenwerking met de RABO-Bank, die op deze dag de jaarlijkse fietstocht organiseerde. Het bijgeleverde zonnehoedje kwam je overal tegen!

Het thema "Midden-Delfland is Groter dan je denkt" bleek voor velen een waarheid! Het was onmogelijk om alle activiteiten op deze dag te kunnen bezoeken. Dat maakt dat je ook volgend jaar terug moet komen om weer een ander stukje Midden-Delfland te ontdekken.

Sponsorwandelen voor informatiekubussen

Het fotoalbum van de Midden-Delfland Dag 2004 geeft slechts een impressie van deze mooie dag. Als je aanvullende foto's hebt voor publicatie, stuur deze naar info@midden-delfland.net.

Links:

Met RABO-hoedjes luisteren naar het Smartlappenkoor.

19 april 2024