Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Synchro Challenge 2004 - Strijd, Spektakel & Sfeer

Strijd

Op zaterdag 27 november vanaf 19.00 uur organiseert Alpine Sports de Nederlandse Kampioenschappen synchroon skiën & snowboarden. Onder de titel ''Synchro Challenge 2004'' strijden verschillende teams om mooie prijzen op de indoorrolbanen in Den Hoorn.

Veel Nederlanders kunnen zich nauwelijks een beeld vormen van het fenomeen indoorskibanen, terwijl deze vele voordelen bieden voor de wintersporter in Nederland. Volgens een test van de Consumentenbond is het zelfs de beste manier om het skiën of snowboarden onder de knie te krijgen. Reden genoeg om eens een kijkje te nemen bij de Synchro Challenge in Den Hoorn.

Spektakel

In korte acts op eigen muziek en met eigen aankleding gaan de teams het publiek vermaken. Naast de choreografie, synchroniteit, expressie & originaliteit krijgt ook de techniek de aandacht. Een unieke combinatie van strijd, spektakel & sfeer!

De teams, bestaande uit twee personen, worden onderverdeeld in drie categorieën: kinderen, volwassenen en professionals. De professionals hebben naast de korte act een verplichte kuur waarin met name de techniek, dynamiek en synchroniteit wordt beoordeeld.

Sfeer

De Synchro Challenge verzekert zowel de deelnemers als toeschouwers van een spectaculaire avond in de Alpensfeer van Alpine Sports. De avond wordt afgesloten in de authentieke, Oostenrijkse stube met een gezellig après-ski feest.

Synchro Challenge 2002
Synchro Challenge 2002 - foto Alpine Sports.

18 april 2024