Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

2e lustrum voor Stichting Kinderopvang Schipluiden

Schipluiden - mei 2004. In de week van 7 t/m 12 juni wordt er feest gevierd op Kindercentrum 't Kickertje. Gedurende deze week wordt het 2e lustrum van het Kindercentrum samen met de kinderen gevierd. Op alle locaties vinden er gezellige activiteiten plaats. De officiële viering heeft al in november 2003 plaats gevonden.

Maandag 7 juni staat in het teken van Kunst. De kunstwerken worden op zaterdag 12 juni tentoongesteld op de open slotdag. Op dinsdag verandert het Kickertje in een heerlijk ruikende bakkerij. De kinderen gaan koekjes bakken en een "meesterkok" gaat lekkere poffertjes bakken. Woensdag wordt er gesport. De kinderen vanaf 2 jaar gaan sporten in de Hoornbloem en voor de kleintjes wordt er een snoezelruimte ingericht, zodat ook zij lekker kunnen bewegen. Donderdag 10 juni komt clown ToetToet op bezoek om de kinderen te vermaken en vrijdag 11 juni worden er volop spelletjes gedaan. De activiteiten worden op alle locaties van 't Kickertje georganiseerd, maar zaterdag 12 juni is er feest voor alle kinderen en hun ouders. Er wordt een heuse rommelmarkt georganiseerd. Alle Kickerkinderen mogen hier hun spulletjes aanbieden voor alle kinderen uit de omgeving. De oudere kinderen zijn al druk aan het oefenen voor de Playbackshow. De verwachtingen zijn hoog gespannen! Ook is clown ToetToet weer van de partij.

De activiteiten van maandag tot en met vrijdag worden georganiseerd voor alle Kickerkinderen. Zaterdag 12 juni is iedereen van harte welkom tussen 10.00 en 13.00 uur op de Oranjelaan 24a in Den Hoorn om eens een kijkje te komen nemen op ons Kindercentrum en te snuffelen op de kinderrommelmarkt.

Voor meer informatie over de dagopvang en naschoolse opvang van Kindercentrum 't Kickertje kunt u contact opnemen via telefoonnummer (015) 257 32 12 of (015) 380 71 38. Ook op www.kickertje.nl vindt u informatie over Kindercentrum 't Kickertje wat een onderdeel is van de Stichting Kinderopvang Schipluiden.

18 april 2024